Reservera operativsystemets resurser

När Kaspersky Small Office Security körs i helskärmsläge tillsammans med vissa andra program kan följande problem uppstå:

För att slippa behöva ändra inställningarna för Kaspersky Small Office Security manuellt varje gång som du växlar till helskärmsläge, kan du använda Fokuserat arbetsläge. Om Fokuserat arbetsläge används och du arbetar med program i helskärmsläge, kommer Kaspersky Small Office Security inte att köra några sökningar eller uppdateringar och visar heller inga meddelanden.

Aktivera Fokuserat arbetsläge:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på Knappen Inställningar i den nedre delen av huvudfönstret.

Detta öppnar fönstret Inställningar.

3. Gå till PrestandainställningarDatorns prestandaoptimering.
  4. Markera kryssrutan Fokuserat arbetsläge.

Så länge som Fokuserat arbetsläge eller Stör ej är aktiverat, kommer du inte att se meddelanden från Kaspersky VPN Secure Connection och Kaspersky Password Manager installerat på samma enhet.